je mi ochechule
pomalý dým se plíží tam kde láska včera
nesouhlasím
zas přáním zbořím šera
je mi ochechule
že jsi cosi chtěla
vezmi si své mořské hrábě
ty modrá pryskyřice
a rozhrň nový asfalt citů na jezera
je mi ochechule
tvé hraní žebra ví
ve vlnách básní hlaď svůj hlad
ale já nic neřeknu
prostě nic nepovím
klidně nechám tvoje srdce …
o che che chá chá
Přečteno 109x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, Iness, Marten, Tomcat, Psavec, IronDodo, Ophelia81, Marcone, mkinka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)