Kdo směje se to do mých slz?
To osud splnil mi má přání
Velbloud, co prošel jehlou skrz
vysmívá se mým prázdným dlaním
Máš, co jsi chtěla,
Ďábel si úpis skládá
Teď pěkně shoříš celá,
když ještě chtělas mít ho ráda
Formuluj přesně
ta svoje pošetilá přání
Ať nemusíš pak ve tmě
samotná plakat do svítání
.. pohlédnout do sebe, no, hezký text sebezpyt, takový posune brýle dopředu ..
02.04.2024 15:38:03 | Vivien
po pravdě radši budu plakat než formulovat...
02.04.2024 09:37:07 | enigman
No je to o tom "já jsem to ale takhle nemyslela..." život je prostě vtipálek
02.04.2024 13:41:10 | Lexi
Člověk se tak snaží, však často marná snaha
Zkušenost je potřebná, někdy je však drahá
31.03.2024 18:52:54 | kozorožka
Nedává Ďábel nějakou možnost vypovědět smlouvu, když s jejim plněním nejsi spokojena?:-)
31.03.2024 12:41:28 | Žluťák