Osmnáctý dopis lásce
Budu strohá.
Však znáš a víš.
Hledala jsem domov
a mám nic bez hranic.
Poletuji větrem
v zornicích popelu.
Jsem asi zvláštní.
Pořád.
Pevně.
M
i
l
u
j
i.
Dá mi ten vítr naději?
Oči už nevidí.
Slunce je temné.
Proč láska bolí
a má úzkostné nitě?
Promiň.
Nepřestávám.
Toužím,
i když není Tě.
V koutcích jsem ještě kotě,
co kroutí se
a prchá.
Jsem kočka téměř plachá.
Přečteno 138x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, James Libustka, Chane, enigman, Anfádis, Marťas9, Ondra, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)