V tichu noci slyším Tvé zpívající srdce,
jako melodie v duši nekonečně zní
Jeho tóny jako ptáci do výše vzlétají,
bez ohledu na špatné časy radost přinášejí
Křehké a silné je srdce zpívající,
v sobě nese lásku, co nikdy nezhasne
Rytmus jako bubínky deště znějí,
melodie noci hvězdy ozáří
Mé milované srdce dál zpíváš,
Tvá píseň je mým útočištěm
Jsi pro mě důležité,
můj poklad neocenitelný
Hvězdy na obloze tichounce září,
jako světélka nás ve tmě provázejí
V nejtemnější noci jejich jas nám připomíná,
že cestu ke štěstí najdeme
Stín závoje noci na mou tvář dopadá,
světlo na nebi zhasíná
Pod hvězdným nebem si sny splňujeme,
v srdci našem láska věčně cestuje
Nechme vzpomínky a starosti odejít,
pod deku lásky se v klidu schoulíme
Melodie našich srdcí nás provází,
v tichu noci až do svítání