"Posadím se chvíli venku před samotou"... A když ona venku nezůstává...
Ještě to vše rezonuje... *
04.04.2024 15:04:00 | Ophelia81
jak čtu slovo rezonuje, tak mě to přesměruje myšlení na technické věci...
což je fajn, jsem totiž potom jak utišené dítě po pláči... *
05.04.2024 17:59:54 | J's ..
Já taky cejtím slzy...a tak se úplně bojim do tohohle vběhnout... silný text.
04.04.2024 10:45:59 | cappuccinogirl
neboj, bude líp, tak já jsem včera ani nemohl odpovídat na komentáře k mému vzpomínání na poslední chvíle života mého tatínka, jak jsme loni v nemocnici...
ani jsem to nedopsal...
05.04.2024 17:44:48 | J's ..