Měl sem přítele, vyměnil mě za přítelkyni, měl sem housenku, zakuklila se a uletěla, měl sem dort, snědl mi ho mladší bratr. Mám problém a je jen můj. A víš co mám z toho nejradši? To že vždycky když prší zmoknu a můžu se tomu smát. Nemusim se trápit tím o co sem přišel, ani tím co mám, prostě sem jen zmoknul.
-Moc hezká básnička, opravdu moc hezká.
22.04.2007 21:55:00 | Mráček