Ta je teda přímo fajnová, strejčku!:-)
04.04.2024 13:39:35 | Žluťák
Krása, něha, počasí, intimnost. láska i vřelý cit, který je svátostí ve shonu života. Jak křehká v poměru nádherných emocí a pohlazení v náporu hřejivé reality. Báseň skutečná, krásná, lidská a lze jí čisti vícekrát a pořád je jako krásné roucho do dnešního světa. Zaplať Pán Bůh za tyto verše v romantickém pohodovém pojetí objetí v páru dvou milujících osob z hvězd určených.
04.04.2024 11:23:24 | mkinka