V Tvém úsměvu svit slunce svítí,
v Tvých očích se jasná radost odráží
Lásku vždy poznáme,
když to nejméně čekáš
V taktu lásky srdce bije,
v němž něžná hudba hraje
Naše cesty se v jedno spojí,
ve Tvé náruči se mé štěstí nachází
Štěstí a láska nejsou vzdálené,
společně nekonečnou cestou kráčíme
V každém okamžiku nové cesty poznáváme,
do hlubin duše pronikáme
Tvá láska je můj největší dar,
v ní moje srdce najde klid a sílu jít dál
Pod jejím dohledem se svět promění,
s Tebou je moje cesta nekonečně svěží
Tvé lásce za každý krůček vděčím,
Tvá láska se mnou pořád je
V jedinečnosti nás spojuje,
Tvá láska jako růže rozkvéte