Miluju miluju miluju
Anotace: Jsem moc šťastný
Jen na Tebe můj pohled padá,
jen na Tebe se tak rád dívám.
Tolik krásných slov chci Ti říct,
ale žádné nevyjádří dostatečně to,
co k Tobě lásko cítím.
Nesmírně Tě miluju a milovat vždy budu.
Dřív jsem v lásku nevěřil,
však s Tebou jsem v ní uvěřil.
Komentáře (1)
Komentujících (1)