"Tobě"
Anotace: krátké vyznání.Díky za komentáře.
Jak mám Ti jenom říct,
že miluji Tě čím dál víc?
Mé srdce se vždy rozbuší,
když se Ti dívám do očí.
Utápím se v jejich hloubce,
když usmíváš se na mně sladce.
Ve snech vídám Tvoji tvář
a vím, že nemáš svatozář.
Já nejsem lvicí salónů,
ani kráskou z románů.
své srdce Ti však ráda dám,
jen pro Tebe ho schovávám!
Přečteno 673x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (0)