Kopretiny
než
rozkvetou nám kopretiny
než vytáhnou se
z černé hlíny
můžem se sebe ptát
na tajemství
proč jsou tu skrytá
proč rty jsou
pevnost nedobytá
a láska?
zpustlý sad . . .
Za foto děkuji MIRA PHOTOGRAPHY
a můžeme si za to sami snad? ST*
06.04.2024 10:14:38 | Frr
:-) no, toť otázka do pranice :-( :-). Díky moc, pradědáčku milý, úsměv a pozdrav do devátýho :-)!
07.04.2024 08:07:46 | Fany