Miluji
Přes všechny překážky
držíš mi ruku v nesnázích.
Vzpomínám na začátky.
Budeme se bavit o počasí.
Brouzdám v dvojplošníku
vzpomínek.
Láska je náš leknín
a Ty máš citu vděk.
Lásko v oblacích.
Jsi můj nářek i smích.
Zavoláme si
a budeme spolu.
Viď?
Chci Tě čím dál víc.
Kolik je to roků,
co tělo dali jsme si k snídani
a bylo bouřlivé milování.
Vzpomínáš.
Já mám vděčností oči uslzené,
že jsem to vůbec zažila.
Někdo je bez milování
a naději tělu nedává.
Myslím na božské ruce
a Tvůj úsměv,
co zdobil emoce,
které pelášily v harmonogramu
věčnosti bez trýzně odloučení.
Miluji Tě v Tvém nejběžnějším programu.
Ty jediný, mi dáš domů.
Báseň posílám do rtů.
Ozveš se někdy?
Bez Tebe žít bolí.
Ty slasti králi.
04.04. 2024
Přečteno 154x
Tipy 25
Poslední tipující: Jan Kacíř, Misha, Paulín, IronDodo, jort1, Chane, Tomcat, martinaV, Frr, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)