"Smutek"
Anotace: vyznání pro někoho, kdo o něj nestojí. Dík za komentář.
Jak lvice o svá mláďata,
já chtěla jsem se rvát.
Ptáš se, o co, odpovím,
o tvou lásku snad.
Vím, možná vedu marný boj,
však srdci poručit se nedá,
stále v něm cítím nepokoj,
zbraně k souboji si hledá.
Ptáš se, proč mám ráda Tebe,
na to musíš přijít sám!
Máš v pohledu celé nebe,
a přesto mu uhýbám.
Nechci, abys četl v očích mých,
co tak těžko ukrývám.
Schovej si lítost pro jinou,
já lásku svou snad překonám!
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (2)
Komentujících (2)