Vyznal jsem jí lásku... A ona souhlasila.
být se mnou tehdy... a - zdálo se - navždy.
Psal jsem jí básně... Jak ji to inspirovalo,
svým novým štěstím... Jako nikdo... Nikdy.
Chodili jsme spolu do zasněženého háje
a smáli se, házeli sněhové koule...
Takhle jsem ji miloval... Jako dítě...
Jako smyslné krupobití.
Jak se bránila proti mým útokům,
jako by to nemyslela vážně.
Když jsem se k ní přiblížil, otevřela se mi,
a očima odpověděla na poslední otázku.
A zase jsme šli... V rozkvetlých tulipánech...
Našli jsme souhlasné gesto jara.
A snili o dlouhých cestách a zemích,
kde jsme nikdy předtím nebyli...
Na náš Everest.
Chtěli jsme vylézt na svůj vlastní Everest...
Tak, abychom z vrcholu...
celému vesmíru zvěstovali štěstí lásky...
Ač vzdáleni celému světu,
chce se vám křičet ze všech sil,
že po dobytí soukromého Everestu
máte ráj, o kterém každý snil...
Krásný večer, Honzí, ráda jsem se zasnila (*) PPÚ*
07.04.2024 19:39:25 | Emily Říhová
U tebe, Honzo, se nedá odolat zasnění...Jsem ráda, že jsem se u tebe zastavila, ta cesta rozkvetlými tulipány...to je nádherná představa...přivoním:-)**
06.04.2024 21:07:18 | cappuccinogirl
Tulipány ještě kvetou...
06.04.2024 21:10:24 | Tomcat
V představách... kvetou rychleji... však neuvadají, tak snad to nevadí...a budu smět...přivonět:-):-):-)
06.04.2024 21:42:21 | cappuccinogirl