Zatanči mi lásko
zatanči.
Nebe i peklo v nás.
Jen zatanči
už je ten správný čas.
Muzika už dohrála
všichni šli už spát.
Tak zatanči mi lásko
je ten správný čas.
Ve stínu borovice
se svlékni a zatanči mi
jen ty sama a už nikdy více
nechci znát jinou.
Jen tebe mám rád.
Tak zatanči mi lásko.
I my dva pak spolu
jen my dva půjdeme spát...
:-), moc Se mi To líbí, Paulíne, myslím, že jestli jsi takto i zazpíval, určitě zatančila :-)!
07.04.2024 08:14:04 | Fany
Hmmmmm...
Vím, že píšeš básně...a tvoříš je srdcem - vřele... krásně.
Však v téhle básni...vidím něco víc... obraz...ve stínu borovic:-)*
06.04.2024 21:35:21 | cappuccinogirl