Nutím se zadržet, necítit,
udusit v sobě
to co mě pozvedá, probouzí
a žene k Tobě
Ty už nic nečekáš, jasno máš v sobě
řizeni skončilo, nic z toho nebylo
nezvlád své role
zahodit, necitit, pohřbít to v sobě
krutě vše odsoudit, popřít vše dobré
trny jsou do srdce, co pálí a bolí
dostal jsem od Tebe tolik ran holí
byla jsi nadějí a světlem ve tmě
nic však z toho nezbylo ve mně