V srdci Tvém bývalo plápolání ohně,
jiskry lásky osvěcovaly temnoty noci
Byl to sen, co Ti přinesl štěstí do života,
jak nádherné bylo, když jsme si lásku vyznali
Čas plynul a v srdci Tvém přišla změna,
uhasly plameny, jen chladná nálada zůstala
Jak květina bez vody uvadla,
jak zvědavost, co ztratila své zádumčivé kouzlo
Tiché vzpomínky na sladké polibky mi jen zbyly,
jako stíny minulosti mi na mysl vytanuly
V noci tiše srdce plače,
z lásky pouze žal zbyde
S každým vzpomínáním duše krvácí,
smutek v srdci se teď nachází
Ticho a prázdnota jen zbývá,
beznaděj a bolest se mě dotýká
I když pomalu láska umírá,
v srdci Tvém jiskřička naděje se skrývá
Jednoho dne znovu plamen možná vzplane,
láska jako Fénix z popela vzejde
Jak zvědavost, co ztratila své zádumčivé kouzlo... Mišulko, to je nádherný vyjádření... jen kdyby to nebylo vykoupený takovým obrovským smutkem...v myšlenkách jsem s tebou:-*
07.04.2024 18:59:53 | cappuccinogirl
mám velký smutek, ale vše jsem Ti napsala do vzkazů, děkuji Ti za Tvá slova a moc si vážím toho, jak mě podporuješ a dodáváš mi odvahu, abych nic nevzdávala:-*
07.04.2024 19:05:45 | Misha