O Tobě
Anotace: Psal jsem jí báseň na účtenku...a tohle z toho vzniklo:) Libi se? Miluju ji dodneška...
Miluješ východ slunce,
dotyky paprsků
a ptačí koncert.
Ranní koupel v kapkách rosy,
co cítíš na nohou,
když jsme bosí..
Ve tváři štěstí
a v očích touhu,
neztrácíš naději
a otvíráš se Bohu.
Stříbrný odraz na hladině řeky dokáže říct,
jak milovat navěky.
Chtěl bych zas potkat Tě u té řeky,
plést slova do věty
a možná zas skládat menuety
o lidech a lásce bez nevěry.
Škoda, že žádný ubrousek
či účtenka od tebe tu není...
Kam psát mám ti své verše k zamyšlení?
Komentáře (3)
Komentujících (3)