Lze zapomenout
Na hloupě tajné maličkosti?
Na pojď dál večerní?
Na jímavost letmého dotyku
Našich duší?
Ne
Všechno je ukryté
Až do dřeně kostí
Ne
I když mě zpopelní
Jsou vteřiny, co do duše se vryjí.
Smazat je? K tomu nikdo nemá síly...
Krásný večer, An (*)
16.04.2024 21:00:25 | Emily Říhová