Vzpomněla jsem si
Tu křehkou báseň
tvořila jsem do Tvých dlaní
a teď opět koukám na ní.
V dvojsmyslu našich těl
jsi šeptal krásný sten.
Pro Tebe, miláčku,
už tu roky jsem.
Pohladil si vlásky
a já cítila se
nejkrásnější z žen.
Kde jsi?
Papír vlhne
a vše je dávný sen.
17.01.2024
Přečteno 174x
Tipy 40
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Anezka.M, IronDodo, jort1, Marťas9, Niška, Paulín, Ophelia81, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)