Znovu otvírám knihu svého života,
abych do ní dopsala pár vět.
Jaký si ke mě byl
a že sis mé lásky nevážil.
Zároveň si s jinými byl
a mě si balamutil.
Teď už to tolik nebolí a já ti odpouštím
....nezapomínám.
Otvírám se světu,
a dopíši stránky nepopsané.
Brzy snad budu moc psát,
jak mě má upřímně někdo rád!