Zrcadlo lásky
Oči tvé,
jako diamanty třpytivé.
Z jediného pohledu,
milovat navždy tě budu.
Láska se v nich odráží,
jako slunce jasné.
I když ono zachází,
tak tvé oči obchází.
V očích tvých vidím celý svět,
každou emoci poněkolik let.
Oči, které mě provází,
z lásky pochází.
Když se na mě usměješ,
duši mou zahřeješ.
Tvůj pohled je můj štít,
místo, kde nacházím svůj klid.
V tvých očích je magie,
která mě jednou zabije.
Oči, které mě milují,
v novém světle vše zobrazují.
Tak děkuji za každý pohled,
za každou chvíli strávenou s tebou,
za to že se mohu cítit sama sebou.
Přečteno 204x
Tipy 10
Poslední tipující: Chane, Ondra, Psavec, Kan, Misha, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (4)