Mé srdce prudce buší,
protože asi něco tuší
Hudba lásky v něm hrát přestává,
její melodie se už neozývá
V jejím rytmu jsem dotančila,
jaká radost mi v srdci zavládla
Píseň lásky v mém srdci skončila,
ticho se nyní ozvalo
V mém srdci je pusto a prázdno,
v duši mé se teď nachází dusno
Smutek jako král vládne,
stíny mlčení mě obklopují
Kam zmizela Tvá láska, se teď ptám,
ve víru temnot se ztratila
Jako svěží vánek se rozplynula,
po sobě tíživé ticho zanechala
Její melodická píseň v duši mé zazněla,
kdy mě její něžná slova hřála
Zpět do času minulých jsem se vrátila,
jen tiché vzpomínky zůstaly