(ne)Návratná
Nemám to v sobě vyřešený
a nevím, kdy se tak stane.
Na krku půlsrdce zavěšený,
bez tebe dvě prázdné dlaně.
Nemám to v sobě zpracovaný,
kolik že času mi zbývá,...
Na krku půlsrdce zavěšený,
zlomit ho, byla prý chyba.
Nemám to v sobě uzamčený,
tak lehce uteču zpátky.
Na krku půlsrdce zavěšený,
k tobě most proklatě vratký.
Nemám to v sobě vyhořený,
stále mi protínáš snění.
Na krku půlsrdce zavěšený,
bez síly cokoliv změnit.
Samo se musí pustit, rozumem neodeženeš a srdce...ještě furt nechce, zřejmě...
12.04.2024 16:00:17 | cappuccinogirl
nemám to v sobě,snad ničí vina
že touhy mé jen pandořina
ukrývá truhla klíč je ztracen
a můj les touhy
stále kácen
bojím se odemknout co ještě zbylo mi..
dotek
hlas
svědomí
12.04.2024 09:05:56 | poeta
Tak rychle vyřešit a začít odznovu... tam, nebo jinde;-)
Pěkná, Dreamy;-*
12.04.2024 07:37:09 | Žluťák
...a nebo zůstat, tam kde jsem a nevymýšlet skopičiny:)
12.04.2024 12:15:24 | Dreamy
Pokud to není problém...:-)
12.04.2024 12:37:51 | Žluťák