Tulipány a samota
Už je to dávno,
co kytka
kvetla
na mých rtech.
Tíha a povzdech.
Jdu kolem temper
a oči kloužou do ráje,
kde slast
se v počátku lesku miluje.
Příroda dá odstíny přírodní
a mile ba krásně očistí.
Barvy sní.
Dvě těla malují.
V souostroví
propadlých tužeb
i bezradných dní.
Kde my?
Nicota bez vzkříšení.
Já vím.
Souhra nenastává.
Není propojení
a únik propadů
bez přacích návratů.
Smutek bez přízně doteků.
Kde je ta kytka,
o které jsem chtěla psát?
Uvadla.
Lidské tělo není automat.
Jako krása nechce být sama.
08.04.2024
Přečteno 115x
Tipy 37
Poslední tipující: Misha, mravenec, IronDodo, Paulín, Chane, Marťas9, Marten, Ondra, cappuccinogirl, jort1, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)