Jsi pro mě jako Slunce ve tmě,
ty jsi pro mě jako Měsíc mezi hvězdami zářící
Jako sen, co se mi nezdá,
křídla lásky mě k nebi vznesou
V Tvém objetí klid nacházím,
ve dne mi mezi prsty uniká
Jsem už stár a čas mi utíká,
píseň lásky mi tiše zní
Jako poutník v poušti,
konec své cesty objeví
Snad Ti jednou řekne,
jak moc Tě miluje, jen on to ví
V Tobě svou pravdu nacházím,
mé srdce k Tobě tíhne
Jako rosa večerní na květiny jemně padá,
vůně lásky se ve vzduchu snáší
Jako když ptáček se z vejce líhne,
kterak je radost, tak jako já i Ty mě máš ráda
Mé srdce jako slavík zpívá,
v Tobě lásku nacházím, co hranic nezná
Jen Bůh se nám do srdce dívá,
jak naše láska je hvězdná
Společně jako dvě hvězdné dvojice nesmrtelné,
naše láska jemně věčně nekonečně září
Zkus najít mezi strofami nit , spoj, zestručni a znovu rozděl. Srdce máš plné citu, ale příliš slov. Ale je to jen můj názor, aniž rada, třeba se mýlím. Neber to prosím jako nevyžádanou radu, ty jsou vždy špatné.
12.04.2024 21:33:05 | Matahaja
neberu to od tebe jako nevyžádanou radu, v něčem máš pravdu, ale tohle dílko jsem nepsala sama a zapomněla jsem to připsat do anotace a chci ho ponechat tak, jak bylo napsáno
13.04.2024 19:28:10 | Misha