Pampeliška v nametu je dobré znamení.
13.04.2024 11:18:30 | mkinka
ano dávám znamení
jestli tady básnířka nebo někdo z modrásků
půjde se mnou ven kde slunce svítí
že bychom nasbírali trochu toho kvítí
a udělali med
... samotné mé dušičce se tam totiž tolik nechce
tak se tady prosebně modlí
aspoň o napsání
a dumá nad tím jak vyrobit med
bez včelky
než poletí ty padáčky rozfoukané z dlaní*
13.04.2024 12:24:20 | J's ..