Anotace: ... když vám nezbývá než doufat a nevíte, jak to, bohužel, líp vyjádřit...
Doufám
Sedím tu a věřím,
že večer, s příšeřím
tě uvidím přicházet zas.
Z mlhy se zvedat
mě, doufám, hledat;
mě s očima rudýma;
snad ze všech tvých krás.
Tvá studená chodidla
co rosou si prošla
zlíbat a zahřát chci;
za to, že… došla…
tam z krajiny vzdálené…
tisíce mil,
jak doufám, pro jednu z těch
společných chvil…
Touha k té s rosou na kotníkách...;-)ST
13.04.2024 21:17:12 | Tomcat
... úplně je/ji vidím... moc děkuji, ale ta chvála je asi příliš laskavá... ještě jednou dík... JT
13.04.2024 21:23:59 | mravenec