Mezi všemi,
vybrala si cestu ke mně.
Stojím na balkóně,
dívám se do noci
a cítím mráz po zádech.
V temnotě ztracené naděje,
všiml jsem si světla v jejím okně.
Bez váhání roztáhla křídla
a ztratila se v mých hlubinách.
Rozhlížím se kolem sebe,
nevěřím osudu.
Jak je tohle možné? Vidím jaro
v mé divoké zimě!
Ze všech krásných věcí ona...
Nejkrásnější.
autor:Boyana Petkova, Bulharsko
Pěkné. A ten akvarel je tvůj?
14.04.2024 20:35:37 | IkkarisKa
Vybrala si dobře...za její lásku -dal jsi jí svou. Srdce srdci, to je nádhera.
14.04.2024 20:27:19 | cappuccinogirl