zahleděná romance
střetli jsme se u přihlašovací desky
clonila jsi zády a před sebou mobilem
zahleděná
klidně si běžte
a je po mně
odťukla jsi cosi na displeji
a už sedíme u stolu v čekárně
letmých pohledů
víme o nich ale míjíme je zastření
tak hezké dlouhé vlasy zčesané
jdoucí rovně od spojení
až na dívčí ramena
v růžové mikině
jsem ještě neviděl
máš číslo 123
a já 122
připadám si jako bych tě předbíhal
vstáváš ze židle
ano
a mluvíš slovensky
zase nějaká čísla pro ženy
do mobilu
pár kroků ode mne
a už zase sedíme a míjíme pohledy
klienti přichází
a jsou hned na řadě
bliká červené sto devatenáct
klient 119
je i vyvoláván
i my
rozhlížíme se
aspoň máme příležitost nesměle
zjistit
dívání
promluvíš první
že to dneska trvá
ano...
máme štěstí
a vy také půjdete do těch krajních dveří?
ptám se
nevím
já minule byla u těch blíž kde je dovolená
odpovídá mi česky
a já jako bych nerozuměl
chtěl jsem říct
dám vám svoje číslo
ale teď nevím kam jdete
…
á už jste na řadě...
odpovídám zahleděné jen ano a klopýtavým posunem se ztrácím do dveří
Přečteno 117x
Tipy 20
Poslední tipující: Květka Š., Sonador, Ophelia81, IronDodo, Pampalini, Iness, Anfádis, Psavec, jort1, RadekČ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)