Proč se mi dějí tyhle věci
připadám si jak ježek v kleci
smutek je líhní dalších chmur
a zvuky kolem zní do D dur.
Láska je v pravdě divný jev
co bylo od sebe teď pojí šev
rozchod je trhnutím od sebe
nevím jak budu bez Tebe.
Kdyby byl smutek stromem, plodil by jedny z nejkrásnějších plodů... ach jo, i to je vlastně smutný... a moc:-(
17.04.2024 21:39:38 | cappuccinogirl