Me gustaría escucharte en directo
mientras recitas
y tu corpio está torcido
17.04.2024 20:03:04 | Tomcat
Ahoj áno každé slovíčko poteší a tie od tebe v básničkách viac vždy vieš čo chceš čitateľom povedať pekné básne nám dávaš.
17.04.2024 19:02:14 | IronDodo
Moc objímám.
Když jsem napsala toto, říkala jsem si , že jsou to vlastně po sobě dvě jdoucí a navazující básně, ale já nerada něco měním, a tak je to rodící se optimistická básnička pro uši všech čtenářů a je to vlastně básnička na pokračování.
Přeji vše krásné do večera a děkuji za pouštění si mých slov i milý komentář.
17.04.2024 19:05:16 | mkinka
Mám radost, že se líbí a děkuji za podporu tvorby.kazde slovíčko potěší.
17.04.2024 16:18:19 | mkinka