chci
chci se do tebe vloupat
a utéct do pouště
proto já hvězdář nesu
ti
koště
jen kdybych tě měl rád
teď dávám ti růže
ale tobě netřeba mě ani muže
chci se tím textem co moře již smývá
dostat na maják
v němž světlo se skrývá
ale
kdybych tě měl rád
v básni jak v písni
tak zhasneme ticho jež tísní a tísní
chci
ano chci se zakotvit v dálce
a v ní kochat se z kopce
proto u koště trčí i nebeský oštěp
jen kdybych tě měl rád
má amor šípy
ale že nejsi k mání
atleti noci rozhání slipy
chci se tou látkou co outfit můj tvoří
svléknout jen sluncem z ostrova v moři
ale kdybych tě měl rád
chci se v moři slov nechat
a s tebou milovat co pomalu spěchá
dál chci *
Přečteno 114x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, RadekČ, Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Ophelia81, Iness, Anfádis, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)