Ticho
Možná jsem průkopníkem
prastaré telepatie.
Je lepší navštívit Tě
než mluvit
do němého přístroje.
Vzdálenost nerozděluje.
Miluji Tě.
Pst.
Ruka hladí.
Raduje se šíje.
Přijetí
i z dálky hřeje.
Jsem na chvilku
táhlá ozvěna,
co dobré rozsévá.
Odchází šrám
od těla.
Já vím dnešní doba je těžká.
V zátiší křivých obvinění
jsme spolu
a nic se nezmění.
Siréna ať piští.
Střemhlav v koutku
zříme jedno zrno,
co v hloubce je
předurčeno.
Svatá jest naše naděje
a cíl úsměv,
co ledy roztaví.
Ať jsme, kde jsme.
Je a je.
Oboustranná terapie.
V živé knize ráje.
Přečteno 113x
Tipy 26
Poslední tipující: Pacik, Anfádis, Pampalini, jort1, Pablo Kral, Marťas9, Misha, Paulín, IronDodo, Jan Kacíř, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)