Vzpomínám
Už je to dávno,
co hlídala jsem,
až se probudíš.
Ty nespíš?
Nebyla žádná mříž.
Styl hrátek
i květ milostný.
Pojď se mnou.
Romancí dávnou
roky vyšlapanou.
Za ruku
pevně Tě chytnu
a Ty rád
nepustíš.
Jsem přeci Tvá myš.
Ich. Ich. Ich.
Bez překladu
stejně všechno víš.
Přečteno 125x
Tipy 33
Poslední tipující: Dejvis, Pacik, RadekČ, Pablo Kral, Marťas9, Misha, Paulín, Kan, Marten, IronDodo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)