To je nádherné.A ty krátké řádky,mají takové verše nějaký název?Třeba:verš sedmi slov.Nebo něco hezčího.
05.04.2007 11:16:00 | s.e.n
myslím, že víra nemá ambice k triumfu... ,-)
EHK? metodika měření spalovacích motorů? Ale proč to ten robot říká? (?)
05.04.2007 10:55:00 | callowsick
Jen jsem nakoukl hned zas běžím, honí mě čas :), báseň mě dostala málo slov, ale strhující mě se líbí prima. Moc se omlouvám víc fakt nestíhám.
05.04.2007 09:33:00 | Mácha