Do reality už se mi nechce vracet,
kde pravda ze snů je krutá
Raději ve světě našich snů zůstanu,
kde všechno je možné, kde se láska naplňuje
Nechci se probudit, sen se mi stal realitou,
realitu nenazvu pravdou, ale lží
V této magické iluzi, kde láska vládne,
jsem šťastná, že mohu Tvoji lásku skládat do básně
Probouzím se, ať chci nebo ne,
slzy má víčka zaplnily
Konec lásky mi prozrazuje,
jak je moje snová láska skrytá
Za temným pláštěm touhy se skrývá,
vzpomínky jako stíny hvězdným nebem létají
Horká zástupná zář mého srdce zhasíná,
bez Tebe jsem jenom stín, cos mou silou vášeň rozbila
Jako vánek mě Tvá láska hladí,
kde není faleš ani jiná maska
V Tobě domov a klid nacházím,
s Tebou naplněná štěstím a klíčem k mému nitru,
kde sídlíš Ty
Jsi jako magnet nesplněných přání,
kde mé a Tvé srdce držíme v dlani
Spojeni nitkou osudu a lásky,
v Tobě objevuji vše, co si přeji