Duet sebelásky
V tichu a přítmí pokoje tvého,
sedím a…
dívám se;
je na tom co zlého,
že oči mi ulpěly…
… na kráse…
tvých dlaní, jež vidím,
a trochu se stydím,
když spatřím, že laskají,
na cestu se ptají
dvojice poupat;
snad touží se koupat
v tůňce, co hájemství
ženského tajemství…
… skrývá…
Však vzápětí, jak už to…
… bývá…
ochotně uvolní hned cestu přímou
nohy tvým rukám, sotva si jich všimnou,
ustoupí nátlaku touhy,
pak stačí jen okamžik pouhý
a žádost tvou moje vystřídá,
tep mého srdce se ke tvému přidá…
Rychlost myšlenek mě poněkud leká,
když vidím své ruce si košili svlékat…