Dvacátý první dopis lásce
Jednou se potkáme
po mnohých rozchodech
i po ideálech,
co chodí po snech.
Podruhé se políbíme
a znovu navážeme
do strhujícího příběhu
v chrámu vjemů.
Z prózy přejdeme do poezie
v uších vyladíme akordeón.
Promiň, miláčku.
Jsem nedočkavá
a bušící jako kostelní zvon.
Hodinky.
Vlak , tréma a šaty.
A pak zájem Ty.
Půjdeme,
abychom našly duel kytary.
Začali jsme u vzkazu
a přidali druhému náladu.
Teď šijeme i látáme
ze dna dvou pořadů.
Já tichá jako pěna.
Ty miluješ do nekonečna
příběhem miliónů knih.
Červená knihovna
a to má tak být.
Přečteno 126x
Tipy 30
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Misha, Niška, Paulín, Pampalini, Pacik, Anfádis, Kan, Ondra, IronDodo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (4)