Na víkend
Sérii snů všedních dní,
střídá pátku realita.
Sny o tobě nevšední,
jsou tajemství ve mě skrytá.
Z jara všechno kolem klíčí,
bují a z temnoty vylézá.
Sny na světle strašně křičí,
které srdce nalézá.
Spojme sny s srdce slaďme,
na dny volnosti myšlení.
Na naší kartu si vsaďme,
vytvořme z hvězd znamení.
Přečteno 112x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, martinaV, zase já, mkinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)