Existují sny a jsou přání
podněcující odhodlání
napřáhnout dlaň a osahat tmu,
jestli v ní druhé srdce
nenajdu.
"When illusion spin her net
I'm never where I wanna be
And liberty, she pirouette
When I think that I am free"
20.04.2024 10:50:51 | CoT
Pěkná, Marťo:-*
19.04.2024 19:42:50 | Žluťák