Anotace: věnováno jednomu človíčkovi, který mi dělá život mnohem hezčí a zároveň mu poděkovat za vše, co pro mě dělá...
Pokaždé se na Tebe můžu spolehnout,
nikdy mi neodmítneš pomoct
Tvá přítomnost je dar, kterého si vážím moc,
s Tebou mi bývá líp a veselejší je náš krok
Život s Tebou je plné přátelství a radosti,
jako řeka odplouvají všechny starosti
Každý den společně proplouváme,
návzajem se v těžkých chvílích podporujeme
Tvé poznání a laskavost jsou jako zlatý poklad,
v Tvé blízkosti se cítím silná a nikdy neztracená
Tvoje přátelství je jako neporušitelná hradba,
nikdo nikdy nám ji nezbourá
Děkuji, můj nejlepší příteli, za vše, co pro mě děláš,
za Tvou podporu a lásku jsem nesmírně vděčná
Bez Tebe by byl život o mnoho chudší a mnohem tišší,
náš smích i z těch nejtemnějších koutů všechny stíny vypudí
Děkuji Ti za každý hezký úsměv a každý hezký okamžik,
Tvé přátelství pro mě znamená víc než, kdo by si mohl pomyslet
Nejlepší příteli můj, buď si jistý,
že v mé duši i v srdci mém máš své místo
Díky, že jsi se mnou v dobrém i zlém,
že mám přítele jako TY, to je pro mě sen
Společné chvíle nám nidky neskončí,
naše přátelství bude věčné až do konce
to je moc krásné vyznání, to určitě moc potěšilo. ST.
21.04.2024 10:10:54 | Paulín
adresátovi byla doručena a byl velice potěšen a udělala mu radost, děkuji za milý komentář:-)
21.04.2024 19:36:46 | Misha
Taký přítel je poklad .
20.04.2024 22:25:45 | CULIKATÁ
ano, máš pravdu, takový přítel je poklad a v dnešní době je také vzácný...
21.04.2024 19:35:35 | Misha