Příroda srdce vylévá
slzy z nebe kanou
Muž Whiskey nalévá
a dívá se, kam padnou
Jedna kapka vody
na okno dopadla
která jeho život
za srdce popadla
Čas panenky protočil
minulost náhle ožila
Radostí si poskočil
ona se mu vrátila
Objal ji
zmizeli
...
..
.
Láska pokračuje
Chjo, Ondráši, co mi to děláš?
24.04.2024 16:39:28 | Jupiterka
Jupiterečko - jen škádlím - ze záhrobí... :-)
Moc Ti děkuji a objímám Tě :-*
24.04.2024 18:05:10 | Ondra