Pěkné, maluji tváře, v nich čtu si jak v kalendáři, štěstí, smutek touha z nich září. ST za Myškulinku.
21.04.2024 09:24:29 | Paulín
To mi připadá jako velice dobrý nápad, mkinko, nechápu ten nepoměr mezi obrazy dívek a žen malovaných od pasu nahoru a od pasu dolů. Já jsem osobně spíš dolňák, tak tuhle snahu rozhodně vitám a pro malíře to bude taky jednodušší, když se nebude muset tolik stresovat s obličejem:-)
Moc pěkná, pěknou neděli:-*
21.04.2024 09:08:30 | Žluťák