Jestli to stačí
Já mám svaly
ať už jsou jakkoliv unavené
nebo před světem ukryté
mám své sny
které by mohly být odvážnější
nebo bych si je mohl častěji plnit
mám své city
co se jako holky na molu předvádějí
nebo jako beztarostní kluci flákají
mám své vzdušné zámky
stavitel bez povolení
milovník vnitřních slavností
mám i jiné zámky
co mě ochraňují před východem
svými západy
mám své nedostatky
co jsou pro můj život dostatečné
a co pro ten tvůj
lásko?
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, J's .., martinaV, IronDodo, Sonador, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)