Kde jsou ty časy,
kdy kvetly louky,
kdy slunce hořelo západním lesem?
Pověz mi, má milá, pověz mi, kde jsem?
Kde jsou ty časy,
kdy jsem šel s Tebou,
zpátky se nešťastný bez Tebe vracel?
Kdo lesy u cesty pro Boha zkácel?
Kde jsou ty časy,
kdy jsem se vnímal,
kdy tály oči mé v potoky slzí?
Že se teď necítím, trochu mě mrzí...
Kde jsou ty časy,
kdy jsem se trápil,
že jsem se z lahvičky radosti napil?
Příroda je vnímána na prvním místě a je dán důraz na obraz úhynu dárců kyslíku
a bez fotosyntézy nemá člověk šanci přežít. Dobrý alarm na záchranu ekosystému naší milované planety.
24.04.2024 09:13:06 | mkinka