Štěstí si obtočit kolem prstu
jako prstýnek a moci Ti jej dát
bych chtěla
a pozastavit tikot hodinek
ve chvíli, kdy hřejí naše těla,
kdy zapomínám na vrásky i slzy z minulosti.
Teď jediné přání mám,
ať nejsme marného snu hosty.
Ať nás k sobě život spoutá třebas všedností,
já do té šedi dnů vdechnu duhu,
prstýnek štěstí bude naší pevností,
jak srdce plné společných letokruhů.
Když najde kdokoliv cestu
Místo pro posezení
Detail k upoutání
Je vše
Jak má být
A prstýnek z duhy ...
Je tím pravým
***
Děkuji Ti za skvělou básničku.
Ať se Ti daří.
28.04.2024 11:48:07 | Fialový metal