Nádherně free...v te se taky najdu...ale to asi kazdej, kdo byl nekdy mladej a uzival si svet plnejma douskama :)
22.08.2024 19:27:50 | Veru
básnička balancuje mezi nepůvodní frází (cítím jak se ve mně točí život, nesnesitelná lehkost) a magickou upřímností (budu blbá a živá). Žádoucí je samozř.to druhé ale pouze napsat nestačí ani to druhé. Má být cítit že projev je podepřený vědomím, že nejde jen o náhodně zachycený hezký střípek.
Řečí hrdinky z básničky: být OPRAVDU blbá. Básnička je pěkná, niterná.
24.04.2024 13:12:33 | Ezop