Chci, abys věděl, že jsi ten,
kdo mi pokaždé rozzáří den
Chci cítit Tvůj horký dech,
Tvoje prsty v mých vlasech
Nepřestanu Tě milovat,
nejen v mých snech
V mém srdci budeš navždy,
jako svítání ve stromech
Láska Tvá nikdy nezemře,
vzdálenost nás nerozdělí
V myšlenkách se k Tobě toulám,
na Tebe myslet nepřestávám
I když nás život zkouší,
všechny překážky zvládneme levou zadní
Tobě mé srdce patří,
bez Tebe by bylo ztraceno
Skrze bouře i krásné sluneční dny,
k Tobě se znovu ráda vrátím
Naše láska jako plmen v noci jiskří,
pro lásku Tvou jsem stvořena