kde je to
kde je to
…
zři šachmaty osudů
běžíš po ostří pro sen
se zastavit?
ale kdo sám dokáže přerušit tok nebezpečných událostí
když už jsme v kole na jejich pouti?
bolest z nehod
v nás vnímá
zkoušení prozření
ale umíráme rychleji
pro něco jak šachy z šeříkového inkoustu
kdy vidíme jen jediný tah
kaňky
a najednou
mat
anděl strážců u rozsypaných cest hvězdiček nás musí milovat?
…
stopař mi řekl že v hlavě
Přečteno 103x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Ophelia81, mkinka, Psavec, cappuccinogirl, Anfádis
Komentáře (3)
Komentujících (3)